Søg i denne blog

mandag den 26. marts 2012

Trappeløp i Frognerparken

I dag var boksetreningen på Blindern avlyst fordi det var eksamener i hallen. Da tok en liten gjeng av os istedet treningen utenfor i Frognerparken, der vi løp intervall trappeløp Rocky style! 





Spreke gjengen!

lørdag den 24. marts 2012

Fredag nok engang!

Da var det fredag kveld nok engang. Den ble seff. fejret med biobanden :)



Hva skjer på dette bildet? Jeg husker ikke, men det ga mening igår!


Sykling i full tilstand inni en lejlighet der det er masse folk som også er fulle er nok i utgangspunktet ikke verdens lureste ide..

Etterpå dro Ane, Torbjørn og jeg til Blitz og så på hip hop show..




Etterpå dro vi til Rock In, der folk joinet etterhvert..









driddas much Ola?





Når de stengte på Rock Inn gik vi inn på Max der Anders hadde en "stare-off" med burgeren sin.

søndag den 18. marts 2012

NSI Forbundsting 2012

Jeg har jo nyligt blitt med i OSI hovedstyret, og ble i den forbindelse invitert med til Trondheim for å delta på NSI forbundstinget. Jeg har jo aldrig sittet i et slikt styre før, og heller aldrig vært med på et ting, så jeg synes det var en veldig gøy begynnelse. Jeg så det som en sjanse for å lære en masse, og det gjorde jeg også! :) Var ganske spent på turen ettersom jeg aldrig hadde vært i Trondheim før, og det hele var veldig nyt for meg. Etter en kort flytur landet vi i Trondheim. Det var veldig gråt og regnete, men jeg fik set litt av byen på vei til idrettsbygget der vi skulle "tjekke inn".


Kirke for enden av gågaden


En morsom bro vi gik over...

Var masse fargerige trehuse :)


På veien stoppet vi på en koselig resturant og spiste lunsj..
Ina, Åsmund og Alexander.

Etterpå når vi hadde sjekket inn var det transport opp til hytten der vi skulle bo.
Man kunne velge å bli kørt opp med buss eller løpe et 8 km. motbakke løp med 2 forskjellige "drikke stasjoner" på veien (det var øl, og ikke vann som ble servert her!).
Alex var den eneste fra OSI som var sprek nok til å begi seg ut på det eventyret...

Vi fikk utlevert tingpapirer og kl. 18 startet tinget.


Vi holdt på til kl. 21, der alle var ganske sulte og klar for middag...
Etterpå var det pilsing for de som ville.. jeg var ganske mett av inntrykk, men holdt ut til ca. halv to der jeg måtte se meg besejret av trøttheten og gå i seng.

Her er et bilde av hytten der vi bodde...

Dette bilde ble tok jeg på lørdagen i en av pausene i tingforhandlingene... Blå himmel og strålende sol, fantastisk! 10 min etterpå når jeg hadde gått inn så så jeg ut og da var det seriøst TOTALT gråt og snøstorm ute! Har hørt at i trondheim så opplever man 4 årstider hver dag, og det er virkelig sandt..
Etter en hel dag med forhandlinger var det bankett kl. 20.30. Vi fik skikkelig god mat og drikke, og det var underholdning, taler og dans. Det ble en kjempe koselig og festlig kveld. :)






Spreke NTNUI'ere klatret rundt i taket.. vet ikke helt om dette blandet med alkohol egentlig er en veldig lur kombinasjon, men det gik heldigvis veldig greit..


På søndagen var alle veeeldig trøtte, men Åsmund ble benket inn i det nye NSI styret og måtte opp og holde valgtalen sin, noe han gjorde veldig fint. Så fint at han ble valgt inn i styret :)


På ettermiddagen var det bare å pakke sammen og ta flyet hjem til Oslo. Det var en kjempe spennende, artig og lærerik helg i Trondheim, og det var en super motiverende måte å begynne i OSI styret på. Nå gleder jeg meg til å jobbe videre med OSI sammen med resten av styret.