Søg i denne blog

tirsdag den 24. april 2012

Turist i egen by

Et par ganger i året er det et veldig bra tilbud her i Oslo som heter "turist i egen by".
Det innebærer gratis kollektiv transport og gratis inngang til nesten alle (ihvertfald et meget bredt utvalg) av museer og attraksjoner her i Oslo. Først gikk vi til rådhuspladsen der man skulle hente billettene. Det var litt en gråværsdag, men det gjorde ikke så meget ettersom vi hadde planlagt å bruke dagen på museum.



Vi mødte Geir og Henriette og tok T-banen opp til Holmenkollen for å ta en tur opp i hoppbakken og se på ski museet.

Var ganske tåkete deroppe..





NOEN (les: Geir og Henriette) synes at det var VELDIG awkward at jeg ville ta bilde med elgen, men er man turist, så ER man turist.



Dette er ca. halvveis oppe av bakken..
Vi tok heisen resten av veien opp..

På toppen var det ganske kaldt, mye vinn, og pga. tåken så man ikke så langt, men var kult å være deroppe allikavel, og det er sikkert kjempekult å være deroppe når det er klart vær! :-)
Etter vi hadde vært på Holmenkollen dro vi og spiste litt mat på Egon, og etterpå dro vi til Reptilparken. Det var stappfyldt med mennesker og skrigende unger som banket på rutene, så jeg synes egentlig litt synd på dyrene.. men men, er jo vanligvis ikke SÅ fyldt derinde, så tror nok det gikk bra med de fleste..

Den store python slangen.. :)

Fikk lov å holde denne lille tassen her.. var ganske kult til han begynte å krype inn under jakken min fordi han ville gjemme seg for alle menneskene. Heldigvis tok hun reptilpark-dama han tilbake da :-)

Her er bilde av noen av de dyrene som jeg synes var de kuleste.
Den over er en fiji iguan og den under er en kameleon, litt usikker på hvilken art :)


Jaffal var det en veldig stillig søndag. Er definitivt mange gøyale museer og plasser å dra her i Oslo
:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar