Søg i denne blog

fredag den 16. juli 2010

Sommervejr og fisketur!

Nu er det en liten stund siden siste blog. Været her har skiftet lidt, og vi har haft en del regn. Det har nu ikke gjort så meget, for både John og jeg har jobbet lidt. Bare et sån simpelt job i en mat butik hvor vi sitter varer på plass, men det er jo greit å tjene litt ekstra lommepenger :)
Her er lidt bilder fra de sidste par dage.


Vi spiste kongekrabber en kveld... :-)
Veldig godt!


På vej til en lille holmetur..


Grimstad by night...
Desværre kom vi os ind lidt for sent, og vi havde ikke lanterne på båden.. det resulterede i at Anders fik en bøde på 2000 kr. af den strenge politibåd..


Igår var vi på fisketur i Anders forældres båd. Vi fiskede med regler. En lang snor med mange kroge på som kan trækkes efter båden. Desværre var det fralandsvind og lidt dårlige forhold så vi fangede ingenting..


Guttene på tur..




Grimstads venedig..


Kveldsidyl fra båden..


Regle fisking


Anders, John og AC

I dag er det Bentes fødselsdag, så vi hygger os og har spist god mad...
Det var alt for denne gang. :)

3 kommentarer:

  1. haha kan godt lide det billede af john med den gule redningsvest. han sidder som en lille unge der er blevet mast ned i hjørnet der for at han ikke skal falde ud. haha, og så hætten og den mimik. awesome :P

    SvarSlet
  2. Jeps, sommer er digg...Haha... han var hverken blevet tvunget til at ha redningsvest eller hætte på, og han havde helt selv valgt at sidde der :P

    SvarSlet