Søg i denne blog

mandag den 2. november 2009

Descent: Journeys In the Dark

I går kom Alex og Anders på besøg i 15-tiden for at teste det nye brætspil sammen med John og jeg. Det er et spil hvor spillerne skal samarbejde som helte mod én spiller som er den onde "Overlord". Så får man en karakter som har nogle forskellige evner og våben og så går man
rundt på brættet sammen med sine med-helte og leder efter skatte mens den onde Overlord spiller en masse monstre og fælder ud som han/hun prøver at dræbe heltene med, og som heltene skal besejre. Det gælder altså om at samarbejde og besejre monstrene og komme helskindet ud af de forskellige baner. Min karakter var fx. en som var god til at skyde med bue, og som havde en fugl som kunne hjælpe ham. Alex havde en kriger og Anders havde en som var god til at liste sig rundt. Vi trak karaktererne tilfældigt. Der er vist ca. 20 karakterer i alt. John var Overlord så han styrede alle monstrene. En ting som er utrolig morsomt ved spillet er, at man kan gemme karaktererne til næste gang man vil spille, og så kan de hele tiden blive bedre og bedre alt efter hvor mange bræt man gennemfører. På den måde bliver det lidt som et bræt-rollespil.
Det tog en del tid at sætte sig ind i reglerne og forstå hele opsætningen af spillet, så vi blev først færdige omkring kl. 01.00 men det var en rigtig hyggelig aften. Jeg lavede mad til os, kyllingefillet fyldt med ost, skinke, tomat, basilikum og citron, med ris og salat til og vi så på lidt Big Bang Theory mens vi spiste. Den serie bliver man aldrig træt af.Så vendte vi tilbage til spillet og satte fantasy stemnings musik på så vi fik fornemmelsen af selv at gå rundt på brættet :P Og så havde vi tændt en awesome lysestage (billede).
Jeg synes det var et rigtig sjovt spil, og en hyggelig aften med mange "Charlie the Unicorn" og
"Napoleon Dynamite" quotes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar